perjantai 9. elokuuta 2013

Nachovuoka


Ensimmäistä kertaa elämässäni maistoin nachoja! Nyt vaan mietin, että miksen ole aikaisemmin ostanut näitä ihmeellisiä "sipsejä" ja tehnyt nachovuokaa. Törmäsin tähän ohjeeseen muutama viikko sitten Mau!kas ruokablogissa ja jätin ohjeen mietintään selaimen kirjanmerkkeihin. Tänään vasta sain aikaiseksi tehtyä tätä!!
     Tätä ei kannata todellakaan unohtaa uuniin hetkeksikään pidempään. Muutaman minuutin päästä nachojen päät olisivat varmaankin olleet mustia :D Ohjeesta jätin ainoastaan pois kidney-pavut, sekä vaihdoin punasipulin normaaliin. Ja suurena valkosipulin ystävänä lisäsin yhden hienonnetun valkosipulinkynnen kaveriksi.

Tarvitset:
400 g jauhelihaa
1 pss taco-mausteseosta
1 prk salsakastiketta (hot)
0,5 prk ranskankermaa
2-3 tomaattia
1 sipuli

(1 valkosipulinkynsi)
n. 100 g nacho-lastuja


Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Paloittele tomaatit kuutioiksi ja pilko sipuli puolirenkaiksi (+ hienonna samalla valkosipulinkynsi). Ruskista jauheliha isossa paistinpannussa ja lisää sen jälkeen joukkoon taco-masuteseos. Sekoittele mausteseos hyvin lihan sekaan. Lisää sitten salsakastike, sekä ranskankerma. (Lisäsin tässä vaiheessa myös tomaatit, jotta tomaatti-allergikolle ei varmastikkaan tule mitään oireita). Laita levy ykköselle ja sekoittele sipulitkin mukaan. Kaada seos paistonkestävään vuokaan ja levittele tasaiseksi. Töki nacholastuja pystyyn seoksen joukkoon ja lisää päälle juustoraastetta. Paista uunin keskitasolla n. 15min.l juustoraastetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti